Χαιρετισμός σε παρουσίαση βιβλίου (13.05.2011)

Με ξεχωριστή χαρά χαιρετίζω απόψε την παρουσίαση στην πόλη μας μιας σημαντικότατης νέας έκδοσης, που τιτλοφορείται «΄Εθιμα της γέννησης στην παραδοσιακή κοινωνία της Κύπρου»

Χαιρετισμός στο Συνέδριο του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (07.05.2011)

Σίγουρα είναι πολύ εύστοχο να λέμε ότι ο Εθελοντισμός είναι το θεμέλιο της ανθρώπινης κοινωνίας, γιατί χωρίς να νιώθουμε την ανάγκη να βοηθήσουμε το συνάνθρωπό μας δεν θα μπορέσει να στηθεί η κοινωνία.

Χαιρετισμός στην εκδήλωση των Lions προς τιμή της κας Αγλαϊας Πισή (19.03.2011)

Την κα Αγλαϊα και τον κ. Κλείτο, τους γνώρισα τον Δεκέμβριο του 2007 σε μια εκδήλωση όπου για πρώτη φορά είδα το ντοκυμαντέρ των Κώστα Κακογιάννη και Πάμπου Κουζάλη με τίτλο «Υπέρβαση»

Ευχές για το Ίδρυμα Θεοτόκος (Ιανουάριος 2011)

Όταν βρεθείς στο Ίδρυμα Θεοτόκος, συνειδητοποιείς ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν κάνει υπόθεση ζωής την προσφορά στον συνάνθρωπό τους.

Χαιρετισμός στην εκδήλωση του Συνδέσμου ατόμων με διαβήτη (27.07.2009)

Από τα στοιχεία που έχουμε, ο διαβήτης φαίνεται να ταλαιπωρεί ή πρόκειται να ταλαιπωρήσει λόγω προδιάθεσης, πέραν των 140.000 ατόμων στην Κύπρο

Χαιρετισμός στην 31η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Round Table (2009)

Εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Λεμεσού σας ευχαριστώ για την πρόσκλησή σας να παρευρεθούμε και να χαιρετίσουμε την 31η Ετήσια Γενική Συνέλευσή σας.

Χαιρετισμός στο συνέδριο της ΠΟΦΕΝ (27.12.2008)

Εκ μέρους της Νεολαίας του Δημοκρατικού Κόμματος, σας ευχαριστώ για την πρόσκληση να χαιρετίσουμε και το φετινό σας συνέδριο την οποία αποδεχθήκαμε με ιδιαίτερη χαρά.

Χαιρετισμός στην εκδήλωση του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (02.12.08)

Για ακόμη μια χρονιά μαζευόμαστε για να γιορτάσουμε τον εθελοντισμό και να τιμήσουμε τους εθελοντές. Και χρόνο με το χρόνο η αίθουσα γεμίζει περισσότερο και οι εθελοντές αυξάνονται

Χαιρετισμός στην εκδήλωση της υποστηρικτικής ομάδας θηλασμού εκπαιδευτικών (01.11.2008)

Εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Λεμεσού, σας ευχαριστώ για την πρόσκληση να χαιρετίσουμε την εκδήλωσή σας.

Χαιρετισμός στο ετήσιο συνέδριο του Διχτύου Εγκληματολογικών Εργαστηρίων (FINEX) (13.05.2008)

On behalf of the Mayor of Lemessos Mr. Andreas Christou and the Members of the Municipal Council, I welcome you to Lemesos.

back to top

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates